Om Sporium

Sporium är en specialiserad butik som erbjuder produkter och tjänster inom fastighetsvård och sanering med tyngdpunkt på ytliga angrepp av alger, lav, mossa och mögel.

Vi har ingen fysisk butik utan säljer produkterna via internet. Du är välkommen att ringa oss men ser helst att du skickar ett mail med de frågor du har. Anledningen är att vi får möjlighet att ge svar med god kvalitet. Den information vi får in på detta sätt försöker vi presentera på webbplatsen i de guider och referensbeskrivningar som finns presenterade. I många fall har vi paketlösningar med de produkter som krävs för att utföra aktuellt jobb. Du är inte på något sätt tvingad att köpa alla dessa produkter utan väljer vilka och i rätt mängd som krävs till just ditt projekt.

Har du behov av hjälp?
Har du behov av hjälp med att utföra ett jobb kan vi mycket troligt hjälpa dig. Vi har upparbetade kontakter över en stor del av Sverige för både större och mindre fastigheter. Vi räknas som auktoriserad Grön-Fri proffs entreprenör och kan därmed ge rätt rekommendation på åtgärd för fasad och tak.

På vår webbplats presenterar vi vårt innehåll för att motsvara entreprenörers önskemål men vi riktar oss inte enbart till denna målgrupp. Oavsett kunskapsnivå är du välkommen att handla av oss. De produkter som enbart säljs till yrkesfolk är klart angivna och kräver ett företag som motpart/köpare.

Sporium.se är en del av Sporium Group AB
Sporium Group AB hjälper producenter och leverantörer av byggmaterial att nå kunder med produkter som dessa är i behov av.

 

Önskar du kontakt med oss? Klicka här »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *